Projekter

Om mig & virksomheden

Med afsæt i en karriere på mere end 20 år i rådgiverbranchen og med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør. Tilbyder jeg min viden, kompetencer og erfaring indenfor, bygningsrenovering, udbudsprojektering, planlægning og styring, projektledelse, projekteringsledelse og byggeledelse.

Min tid i branchen, har naturligt ført mig vidt omkring, fra byfornyelsen i 90’erne over det store byggeboom i 0’erne. Alt fra ombygning af enfamiliehuse, store boligprojekter, erhvervsbyggerier, industri og butikker, til projekter for Landsbyggefonden, regioner og kommuner, i rollen som bygherrerådgiver.

-Og med afsæt i ovenstående, har jeg i en periode på 6 år, beskæftiget mig som adm. direktør i en mindre ingeniørvirksomhed i Midtjylland, inden jeg tog valget, at gå selvstændig som rådgiver til byggeri.

 

Jeg har som en naturlighed, i mine ansættelser, påtaget mig ledelsesopgaver og har altid haft et stærkt fokus på forretningsudvikling og forretningsmæssige strategier, i markedet, hos kunderne og indadtil i virksomheden.

Jeg er et meget ekstrovert, engageret og socialt menneske, der tilgår arbejdsopgaver med nysgerrighed, grundighed og omhu. De opgaver jeg tilgår, vil med største selvfølge blive håndteret fortroligt og lorialt under samme vilkår og bestemmelser, der måtte gælde for virksomhedes øvrige medarbejdere.

Kontakt
close slider

    Kontakt

    Mail: co@ohn.dk
    Telf: +45 28 51 28 00